Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hchcchu1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rólunk – Hatvan City Hard Core
forjovics@gmail.com
Hatvan, Hungary
+36309312028
0
Login / Register

Rólunk

Sziasztok! Sajnos ez a fránya vírus minden dologra rányomta a bélyegét. 2021 változásokat hozott a zenekar életében is. Fónagy Laci és Balogh Krisztián sajnos nem tudták már folytatni a közös munkát így elváltak útjaink. A több évtizedes barátság ami maradt velük a közös zenélés az nem. A korlátozások alatt is folytak a munkálatok a zenekar háza táján. Új merch-el gyarapodtunk és készül a 3. kislemez anyaga is. Ebben vesz részt régi – új barátunk Zétény Alexej. Alex nem ismeretlen számunkra és aki szereti a ZPZ zenekart ott is találkozhatott vele. Teljesen lenyúltuk a ZPZ-t! Horváth Sanyi is csatlakozott hozzánk és ezzel már teljes lett a ez az idióta banda…Tehát az élet megy tovább a 2023-es év koncertjei szervezés alatt a dátumokkal hamarosan jelentkezünk. Addig is HCxHC!

A zenekar gyökerei a 90-es évekre vezethetők vissza.

A kislemez meg is jelent… Most a Vírus ideje alatt sem tétlenkedett a zenekar. Ha rendben rendben alakul 2021 év elején ismét egy kislemezzel jelentkezünk amivel nem okozva nagy meglepetést, maradunk a hamisítatlan HCxHC zenei világnál!

Akkor egyedülálló módon 2 frontemberrel felálló banda mérföldkő volt a hazai underground életben.
Azóta is jelen vagyunk a zenei életben, stílusunk egyedinek mondható metál – hard core.
Fontosnak tartjuk a környezet védelmet!
Dalszövegeinkben visszatérő téma. 2019-ben fog megjelenni 2. kislemezünk amely egy hamisítatlan HC gyökereket tartalmazó hanganyag!